Cooymans Vlees
"Als het iets meer moet zijn"

Historie
Ons bedrijf is in 1925 opgericht door grootvader A. Cooymans. Al vroeg werd deze opgevolgd door zijn zoon die het bedrijf de afgelopen 45 jaar samen met zijn vrouw uitbouwde tot een gerenommeerde Keurslagerij met een filiaal in Den Bosch.

Ervan overtuigd dat de huidige tijd meer vergt en dat onafhankelijkheid van grote aanbieders steeds belangrijker zou worden om onderscheidend en concurerend te blijven, heeft de slagerij onder leiding van inmiddels de derde generatie Cooymans in 1992 een rigoreuze verandering ondergaan.

Wat u nu aantreft
Achter de slagerij verrees een moderne EEG erkende slachterij, uitsnijderij en worstmakerij:
COOYMANS VLEES B.V., waar het vakmanschap van de slager niet verloren is gegaan.

“Er staat een zeer modern bedrijf voor u klaar om uw vlees met alle zorg, kennis en kunde voor u te bewerken.”

Cooymans Vlees B.V. is niet alleen de leverancier voor zelfstandige slagers, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht voor uw huisslachting en noodslachtingen.